Velkommen! Dette er den allerførste episode af en ny podcast om samtidskunst, KUNSTUDVALGET. Dine værter, kunstnerne Søren Martinsen og Dorte Buchwald, sender fra det kunstnerdrevne NU galleri i Næstved, og deres mission er at gøre samtidskunsten tilgængelig og spændende for et bredt publikum. Du behøver ikke at være kunstner eller at vide en masse om kunst for at følge med, og vi tager udgangspunkt i de udstillinger og de kunstnere, som vi præsenterer i galleriet og i aktuelle begivenheder på kunstscenen.

I denne første podcast har vi besøgt maleren Thorbjørn Bechmann (f. 1966) som med sin udstilling "These Words Escape Me" var en af de første til at udstille i NU galleri i efteråret 2019. Thorbjørn fortæller om sine bevæggrunde til at male og om sin mangeårige rejse igennem kunsten, helt tilbage fra kunstakademi-tiden sammen med Søren Martinsen, til hans nyvundne position som en af tidens fremmeste minimalistiske kunstmalere.

Du kan orientere dig i udstillinger, beskrivelser og billeder på vores website www.nurum.dk , hvor du også kan se praktisk info og adresse o.s.v. 

Rigtig god fornøjelse - og husk, skriv til os med forslag og feedback på nugalleri@gmail.com

Næste udstilling i NU galleri bliver "SHAPESHIFTER",en gruppeudstilling kurateret af Søren Martinsen, med deltagelse af kunstnerne Christine Overvad Hansen, Martin Richard Olsen, Signe Maria Friis, Louis Scherfig og LADA. Denne udstilling bliver også genstand for en kommende podcast.

"SHAPESHIFTER" åbner den 4.april 2020, til den 26. april 2020. På grund af corona-smittefare, erstattes ferniseringen (4. april)  af en finissage (en festligholdelse ved slutningen af udstillingen), hvor vi håber faren er drevet over. Det bliver den 25. april 2020,hvor alle er velkomne til en festlig sammenkomst.

Share | Download(Loading)